ENGLISH

Verhalen

Zo herken je ondermijning

In deze drie verhalen lees je hoe ondermijning zich kan uiten tijdens je werk én buiten de luchthaven. Lees snel verder en ontdek wat je in zo’n situatie doet of hoe je problemen voorkomt.
Kate

Tegen de lamp

Kate is nog maar 26, maar vliegt al de hele wereld rond. Op de basisschool wist ze al dat zij stewardess wilde worden. Voor haar is het een droombaan. Ze is trots op haar werk en deelt graag foto’s van haarzelf en collega’s op insta. Net als foto’s van haar dochtertje van twee. Als ze de trein naar haar werk pakt, draagt ze altijd haar uniform. Ze zorgt ervoor dat ze er altijd picobello uitziet. Iedereen mag weten dat zij op de luchthaven werkt.

Naar het verhaal
Jacques

Sommige zaken zijn privé

Jacques werkt al jaren op de luchthaven. Hij werkt voor de grootste cateraar op de luchthaven en dat mag iedereen weten. Net als het feit dat hij na een rommelige scheiding een beetje in de geldproblemen zit.

Naar het verhaal
Mason

Melden of niet?

Mason is dolblij als hij via het uitzendbureau een baan krijgt in de bagagekelder van Schiphol. Hij zoekt al maanden werk en nu is het eindelijk raak. Zodra hij zijn contract heeft getekend, krijgt hij zijn werkkleding en haalt hij zijn toegangspas voor de luchthaven op. Hij is trots en opgewonden; aan het werk op de grootste luchthaven van Nederland. Hij kan niet wachten om te beginnen.

Naar het verhaal